PDL s-a resemnat cu pierderea Iaşului

În 2004 şi-n 2008 Băsescu spera să dea cu adevărat lovitura prin câştigarea celor 3 mari puncte urbane din ţară – Bucureşti, Cluj, Iaşi. N-a reuşit pentru că deşi e superehârşit în negocieri subterane, în cumpărat sau vândut oameni departe de ochii proştilor, n-a fost capabil să înţeleagă ce slab e PDL-ul la Iaşi, ce uşor sunt de cumpărat reprezentanţii săi de-aici.

Am crezut că până la urmă va învăţa din greşeli, dar m-am înşelat. Probabil beţia puterii i-a şters complet Iaşul de pe harta sa politică – din moment ce a supravieţuit atâţia ani la putere fără capitala Moldovei, de ce să-şi mai bată capul.

 

Lăsaţi să facă ce le trece lor prin bibilică, liliputanii PDL-işti ieşeni s-au vândut la prima strigare a lui Gigi, Relu sau Iulian. Cârlan s-a pricopsit cum nu spera pe când era patron şi finanţator la Poli, Miaela Popa are o avere pe care nu o adună laolaltă trei bugetari aşa cum se dă ea, iar Oprea nici nu mai trebuie cumpărat pentru că nu poate săracul să facă serios politică.

De aceea PDL-ul local e vraişte, e mai slab decât PP-ul lui Diaconescu sau UNPR-ul flauşat. Cristi Nechifor poate mişca mai multe decât poate face Dumitru Oprea, iar Luminiţa Iordache e mai tare decât Mihaela Popa, asta e realitatea.

 

Mai miră atunci că PDL n-a făcut încă nici un sondaj pentru a vedea măcar cum stă, darămite să-şi caute un candidat serios la Primărie ori şefia CJ? Nu-i problemă, pentru că la cât de orb d.p.d.v. politic şi narcisist d.p.d.v. uman e Oprea nu se va lăsa până nu va candida. Evident, va pierde lamentabil şi, mai grav, va dinamita complet şansele Iaşului de a scăpa de Nichita.

PSD-istul nici nu mai trebuie să inventeze el candidaţi iepuri care să rupă dreapta. Au făcut-o, rând pe rând, Cârlan, Popa, Oprea şi, indirect, Băsescu.

One Response to “PDL s-a resemnat cu pierderea Iaşului”

  1. Un Mason Says:

    Prost esti Aurele, prost ca noaptea mintii. Incult, batut in cap si cretin neevoluat. Un fel de vierme ca lasa in urma trecerii lui o mazga ca cea lasata de o curva de pe centura Iasului. Ai gasit si tu un subiect si il molfaiesti in gura ta care pute ca WC-ul din avionul engle. Daca ei sunt masoni, tu esti NIMENI, dar esti cu treaba mare, o dearie rebela care ti-a murdarit curul de nu se mai vede piticul tau penis. Sa nu te duci la Eleonora ca o umpli si de cacat si de blenoragie. Hai besi potaie libidinoasa.


Comentarii

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*