Oameni de încredere ai lui Nichita şi Fenechiu au lăsat baltă USL-ul şi au fugit la UNPR

În ciuda pretenţiilor şefilor locali ai PSD şi PNL cum că USL-ul e tare şi sparge tot la anul, colaboratori foarte apropiaţi ai lui Nichita şi Fenechiu au dezertat oficial la UNPR.

Primul nume mare care a sărit gardul e PSD-istul Tonel Cazacu, fost şef la OPC, ultima oară pus de Nichita şef la Tehnopolis pe o leafă de 1500 de euro pe lună. Cazacu nu doar că s-a înscris în UNPR-ul fără identitate, doctrină şi perspectivă, ci şi ară judeţul pentru a racola alţi PSD-işti în tabăra PDL-ului nr. 2.

Al doilea apropiat al şefilor USL care a schimbat radical barca politică e milionarul în euro , Ştefan Timofte. Colaborator apropiat al lui Fenechiu, ba chiar primar în colegiul parlamentar al şefului PNL Iaşi (primar de Tomeşti), Timofte a dat şi el cu băţul la UNPR. Mai mult, i-a transmis oficial lui Gabriel Oprea că aşteaptă ordine pentru a lua voturi din coşarca lui Fenechiu şi a le muta în cea a lui Băsescu.

Norocul lui Gigi şi Relu că la PDL Iaşi hăţurile au ajuns pe mâna unor ageamii politici.

 

 

 

One Response to “Oameni de încredere ai lui Nichita şi Fenechiu au lăsat baltă USL-ul şi au fugit la UNPR”

 1. grrados Says:

  Domnule Dobasu,

  sunteti un gazetar foarte foarte talentat ptr. vremurile actuale in care presa fac toti ageamii si toate fustele scurte.
  De ce va murdariti numele? Si prestigiul.
  Eu va criu aceste randuri aproape personal, desi as
  putea sa le public intr-un tiraj open ca sa arat cat de mult speculati neprofesional>
  Sa o luam pe rand:
  1. Rezervistul nu este editat de niciun …trust de presa al mitropoliei. Mitropolia nu are trust de presa in primul rand. Si stiti asta. Are Patriarhia.
  Mai departe, in antetul ziarului scrie clar ca editor este ASOCIATIA CADRELOR MILITARE IN REZERVA SI IN RETRAGERE HENRI COANDA IASI. Era foarte simplu sa specificati cine este editorul, fara sa invocati alt editor. Doare este consemnat in capu ziarului. De ce ati evitat acest lucru? Puteati sa treceti sub tacere, sa va faceti ca ploua. Dar sa spuneti ca este alt editor, cand pe ziar scrie cine este editor…Nu pot sa raportez aceasta viclenie la personalitatea si prestigiul Dv. Lamuriti/ma, ca motto-ul blogului dv. este de buna credinta si nu o viclenie specifica timpului actual.
  2. Numarul respectiv este tiparit in preajma Craciunului. E rau ca la acest eveniment apare un Mesaj al episcopului locului?
  Dv. sunteti membru al Mondialismului ocult sau luptati impotriva acestuia ? Oricat o fi episcopul locului de nesuferit de catre Dv., editorul era indreptatit sa ii publice mesajul.
  Vreti sa inchidem bisericile, sa ii impuscam pe episcopi, sa ii inchidem pe popi ptr. faptul ca unii dintre ei flirteaza cu politicienii? Credeti ca noua, militarilor, pentru care Patria e mai presus de orice , ne place ca reprezentanti ai Bisericii si ai Armatei isi dau mana cu Mafia din economie, din poplitica, din administratia centrala si locala?
  3. Surdu Gabriel este un fost ofiter, este militar in rezerva, este membru activ al Asociatiei rezervistilor. Are tot dreptul la opinie in aceasta publicatie.
  4. Din economia interviului, chiar dv. recunoasteti, Surdu fenteaza unele intrebari. Redactorul a fost obiectiv. I-a pus intrebari din tot spectrul. Esentialul este ca el se dezvaluie Comunitatii. Ati gasit dv. o alta publicatie in Iasi in care Surdu Gabriel s-a dezvaluit mai bine si mai clar?
  Ce daca apar si doua poze de familie.. Nu are Surdu o familie solida? Are presa de scandal subiecte despre viata lui privata? Va deranjeaza ca are o viata de familie cf. Sf. Scripturi?
  5. De ce luati peste picior ziarul rezervistilor din Iasi, care sunt alaturi de Dv. in lupta impotriva mafiei, a dezbinarii in orasul marii iubiri? De ce spuneti ca e o revistuta? In bataie de joc. Editati dv. o gazeta asemanatoare? Credeti ca e usor sa editam asa o gazeta color, in 8 pagini, tiparita, nu trasa la xerox, cu banii membrilor asociatiei, cu eforturi uriase de editare si tiparire, fara ajutoare de la Armata
  , primarie si alte institutii? Va asteptam la o masa rotunda sa continuam dezbaterea. Noi, reyervistii, nu suntem dusmanii Dv. Iar Dv. ca ziarist, nu puteti fi dusmanul meu care am experienta in presa romana si internationala de aproape 4o de ani. De ce la Iasi, eu sunt din Banat, e mai rau decat oriunde altundeva? Pana si ziaristii se urasc unii pe altii, se jignesc, transformand presa intr-o taraba murdara la mana politicienilor si a sictirului public. Ati sutdiat Dv. istoria presei interbelice? Sau, azi, a presei din Vest. Ori chiar din Timisoara?Ati vazut acolo asa ceva, ce faceti Dv. la Iasi? Ura, dezbinare, jignire intre ziaristii care trudesc si lupta pe aceeasi baricada. Vb. de ziaristi, nu de sefii trusturilor.Bine, se urasc intre ei prefectul cu primarul, cu presedintele CJ, consilierii sunt unii contra altora, functinarii stau la cotituri, dar noi, ziaristii, de ce ne uram si ne batem joc unii de altii? Cine misca lucrurile inainte? Cine tine democratie vie? Nu , noi?
  Cu opinia ca ati ratacit un pic, ma rog ca Domnul sa va lumineze gandul si sa va arate calea de maine


Comentarii

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*