Cum a ajuns Prisecariu aliat cu şantajistul Asimionesei?

Pus în faţa alternativei “Nichita sau CIuhodaru la Primărie”, cel mai influent canal media din Iaşi, postul de televiziune TELE M, pare să fi ales pentru ultimul candidat.

Acum două zile ştirile TELE M au difuzat un material superlaudativ la adresa lui Tudor CIuhodaru – medicul care se luptă să salveze vieţile dar şi banii ieşenilor, om pe care adversarii politici se pregătesc să-l denigreze prin campanii mârşave (detalii aici).

La scurt timp fosta şefă a ştirilor TELE M (poziţie părăsită pentru că a devenit recent mămică) a întărit nuanţa: Gianina Munteanu îndeamnă făţiş ieşenii să nu mai voteze cu actualul primar (contracandidatul nr. 1 al lui Ciuhodaru), dar nici cu actuala guvernare (detalii aici).

 

Prisecariu îl ia în braţe, implicit, pe şantajistul Ghiocel Asimionesei

Reorientarea strategică a TELE M este ciudată dacă ţinem cont că Tudor Ciuhodaru este aliat făţiş cu Ghiocel Asimionesei, individ acuzat oficial de către DNA de şantaj prin presă. Ca să nu fie nici un dubiu cu privire la frăţia Asimionesei – Ciuhodaru, locotenentul nr. 1 al lui Ghiocel, Rareş Neamţu (individ luat şi el la ochi de DNA pentru şantaj) a fost plasat secretar general al PC Iaşi, partid reprezentat de medicul deputat. Ca atare, BZI-ul clanului Asimionesei îl ridică în slăvi pe CIuhodaru chiar şi când se încheie la pantofi.

 

Şi, ca să închidem cercul, acelaşi sinistru Asimionesei, cu al său mizerabil BZI, l-a umplut de lături pe patronul TELE M, Dănuţ Prisecariu. Acesta din urmă a avut coloana de a nu se lăsa încovoiat de şantajistul de la BZI (atitudiune, din păcate, neîmpărtăşită de cele mai multe VIP-uri mânjite de BZI), Prisecariu deschizând numeroase procese, unele deja câştigate definitiv.

 

În ciuda acestui context iată însă că Prisecariu a ajuns aliat cu Asimionesei. Cât va dura această alianţă conjuncturală? Rămâne de văzut, mai ales că în ecuaţia pentru Primărie pot apărea încă necunoscute capabile să schimbe complet socoteala.

Comentarii

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*