Mall-urile Iulius sunt de vânzare?

În ciuda declaraţiilor oficiale cum că nici nu s-ar pune problema vânzării (în întregime sau pe bucăţi) reţelei Iulius Mall, surse din piaţă şuşotesc altceva. O păsărică de regulă foarte bine informată mă anunţa acum 3 luni că Iulius Mall Suceava a fost deja măritat. Informaţia a fost vehiculată apoi de patronul unei firme din domeniul supravegherii, solicitată brusc să facă modificări majore la acelaşi mall din Suceava. Recent, o altă sursă foarte bună mă anunţa că întreaga reţea Iulius Mall ar urma să fie vândută, noul proprietar urmând a fi Inter Ikea, dezvoltatorul celui mai mare retailer de mobilier pentru casa din lume.

Aşa o fi? De regulă nu iese fum fără foc. N-am încă probe ca la Parchet pentru fumul pe care vi-l ofer acum dar e sigur că ceva mişcare este, doar n-au înnebunit dintr-o dată 3 oameni care n-au nici o legătură unul cu altul şi care, fiecare în parte, s-au dovedit până acum acum surse credibile 100%.

Comentarii

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*