Barbarii ca la mineriade în raiul la care visează mulţi români

Vedeţi articolul de  aici.  Aşa arată raiul la care visează mulţi români. Scene cumva similare au putut fi văzute în ultima vreme şi-n Franţa cea supercivilizată, şi-n Italia, şi Grecia sau alte ţări.

Asta nu înseamnă că România este suficient de bună ci că e bine să fim mai moderaţi atunci când ne căutăm raiul pe glob.

Un nou Ghiocel se zbate sa ajunga in atentia procurorilor

Scandalul urias al santajistilor de presa Ghiocel & co nu a anesteziat complet apucaturile murdare ale unora  care-si zic “jurnalisti”. Azi va ofer exemplul unui scarabeu de presa care la un moment dat facea echipa cu supergandacul Ghiocel dar a scapat miraculos de DNA.
Ramas in libertate dupa ce a fost inregistrat santajind in stil Zoaia (vezi aici) si-a copt o “publicatie” care sa-l arate publicului in toata splendoarea sa. “Gunoiul” se numea acea “publicatie”, iar presa facuta acolo era exact ca si numele publicatiei. Evident, noul Ghiocel a dat chix, asa ca a copt apoi alte si alte “publicatii” la fel de “onorabile”, de fiecare data cautind sa santajeze ori sa scoata doi lei prin atacarea unora la comanda altora (stiu mai multe cazuri concrete cu nume si bani).
Umplut cit de cit cu bani la alegerile din 2008 a stat pe margine o perioada, dar de vreun an a scos o noua mizerie publicistica. Acum are o “barfa” (culmea, finantata de unii care condamna stilul de presa Ghiocel), “barfa” unde continua traditia dejectiilor care au declansat scandalul Ziua de Iasi – BZI. Noul Ghiocel murdareste in stinga si-n dreapta, acuza fara nici o proba, fara nici o remuscare, fara nici o ezitare. Toarna laturi intruna apoi se lauda ca face “presa”, motiv pentru care nici nu-i pomenesc numele, nu-i fac nici macar reclama negativa.
Existenta unor astfel de indivizi in libertate arata ca societatea noastra mai are mult pina la civilizatie.

Proşti poliţaii. Dar Simirad? El e doar cumpărat

Două ştiri:

1. instanţa a declarat definitiv şi irevocabil ca fiind construite ilegal cinci clădiri în perimetrul PALAS

2. Poliţia din subordinea primarului a amanedat prompt pe cineva pentru ridicarea unor construcţii ilegale.

 

Aparent ai crede că Poliţia a respectat decizia Curţii de Apel Iaşi şi s-a dus la Dascălu pentur a-l amenda. Ha-ha. Nuuu, poliţiştii nu aud nimic din ce spun judecătorii şi nu văd ditamai măgăoaia ilegală în buricul târgului dar descoperă într-o văgăună din Galata, ascuns bine după gard, un foişor ridicat în 2002. EVident, fără autorizaţie. Şi pac amenda. Sancţiontul nu se revoltă, aşa cum ar face orice om de bună credinţă – adică tu nu vezi coloşii ăia din centru despre care îţi dau judecătorii mură-n gură că-s ilegale, dar vezi foişorul meu. Cine credeţi că e cetăţeanul care nu s-a revoltat în faţa acestei măgării? Constantin Simirad. Cum pe el nu-l pot bănui de prostie, nu mă pot gândi decât că l-au cumpărat şi pe el gradaţii cu megaafacerea din centru.