Balamucul de la PDL si analiştii de Bahlui

Bâhleala de la PDL Iaşi le-a mutat de mai mult timp nasurile şefilor de la Bucureşti, motiv pentur care de câteva luni se cauta un deodorant. Au fost discutate mai multe nume pentru noi şefi, atât din interiorul cât şi din exteriorul filialei.

Această stare de lucruri e cunoscută inclusiv de cei vizaţi pentur înlocuire, minunaţii manageri Cârlan şi Oprea.

Jurnaliştii care se dau tari ar fi trebuit să aibă şi ei habar de aşa ceva. Numai că pe malul Bahluiului sunt o puzderie de mici Becali care pretind că fac şi desfac iţele politicii dar de fapt fac praf degeaba. Şi totuşi au pretenţia că “informează”, ţin Bahluiul la curent.

Circul din ultimele zile de la PDL mi-a reconfirmat această mocirlă jurnalistică. O turmă de “jurnalişti” dezmint, îşi dau cu părerea ca Moromete, lansează zvonuri nici de ei crezute şi tot aşa. Am urmărit cu atenţie zeci de bloguri şi site-uri, poziţii din ziare sau de la tv, şi am realizat încă o dată ce slabă e mult lăudata presă ieşeană.

PDL Iaşi va fi decapitat, Nani va fi noul şef

       O ştire pe care o tot ţin de cca o săptămână, dar care mi-a fost confirmată din trei surse bucureştene: conducerea PDL Iaşi va fi măturată de Bucureşti (anunţul va fi făcut joi). Motivele sunt pierderea tuturor alegerilor de către PDL de când e Dan Cârlan şef de filială plus permanentele fricţiuni din interior, stâna portocalie de la Iaşi fiind clar una fără câini.

       Noul şef va fi Ioan Nani, PSD-ist înrolat de PDL de ceva timp dar a cărui mutare a fost ascunsă. Nani va avea mandat să conducă filiala cum vrea până în ianuarie 2011, când va trebui să organizeze alegeri interne.

       Schimbarea trebuia făcută mai de mult dar a tot fost tărăgănată din varii motive. Ultima dată nu se decisese care dintre Cârlan sau Oprea va fi păstrat în faţă, alături de Nani.

       Parcă ţinând morţiş să confirme că sunt catastrofe ca politicieni, Dan Cârlan şi Dumitru Oprea îşi juraseră sprijin reciproc, la urechea lor ajungând doar că se încearcă înlocuirea prin promovarea lui Nicu Păduraru sau a Mihaelei Popa. Alianţa era pe principiul “ai lui Oprea la Primărie, noi la CJ”. Acest compromis făcut de Oprea l-a decredibilizat şi mai mult, dacă mai era loc de aşa ceva, în ochii Bucureştiului. Un alt amănunt care l-a trecut pe tuşă pe Oprea a fost faptul că s-a opus vehement venirii lui Nani, deşi însuşi Gh. Flutur a dorit schimbarea. Ca atare, în pole-position pentru titlul de secundant al lui Nani, sunt Mihaela Popa şi Petrică Movilă, Nicu Păduraru fiind doar a treia alegere.

Câţiva masoni ieşeni

Aveţi mai jos lista cu 80 de masoni, majoritatea membri în cea mai gălăgioasă lojă locală.

Precizare necesară: cei mai mulţi dintre aceşti masoni sunt inactivi, achitând doar cotizaţia anuală de 100 şi ceva de euro.  Aşa că războaiele interne (există şi sunt uneori crâncene) se duc doar între tabere de 10 sau 20 de membri.

Antohi Marin
Arhire Andrei
Azoicăi Tudor
Baciu Ioan Dan
Bejan Victor
Bujor Neculai
Burlea Marin
Burlea Ştefan Lucian
Butnariu Paul Costel
Calotă Eduard Romeo
Chiforescu Stelian
Chiteală Mihai
Cioată Cezar Iulian
Cioată Viorel
Ciobanu Ciprian
Ciobanu Gabriel
Ciobanu Mihai
Cîmpeanu Ioan
Costachescu Gheorghiţă
Creţu Andrei
Creţu Mihai
Creţu Spiridon
Croitoru Cătălin
Dascălu Iulian Adrian
Dănilă Ioan
Dorobăţ Dumitru
Eţcu Vasile
Gafencu Ermil
Gagea Alexandru
Gaiginschi Radu
Giubernea Mihai
Grosu Emilian Gabriel
Huţanu Răzvan Andrei
Ianovici Nicolai
Iaţco Constantin
Iaţco Radu Constantin
Ignat Preda
Irimia Gheorghe
Irimia Haralambie
Irimia Sorin
Işan Vasile
Mardarasevici Iulian Gabriel
Mihăilescu Eduard
Nedea Mircea
Nemţanu Răducu
Niculescu Gheorghe
Oprea Dumitru
Parfene Relu
Păduraru DumitrU
Păruş Dorin AlexandrU
Pătraşcu Dragoş Ioan
Pătraşcu Tudor Matei
Plahteanu Boris
Plugaru Vasile
Pop Ioan Mircea
Popa Maricel
Prelipcean BujoR
Prelipcean Dan
Prelipcean Mihai
Pricop Paul
Radu Petru Leonard
Rădoi Aurel
Rădoi Marius Alexandru
Rădoi Radu Aurelian
Romanec Cristian Liviu
Romila Claudiu
Romila Ilie
Romila Robert
Sachelarie Adrian
Schipor Daniel Laurenţiu
Spiţă Eduard
Stanciu Carol
Stigleţ Toader
Şfabu Traian Neculai
Târcoveanu Eugen
Tăbăcaru Costică
Terinte Gabriel
Varvara Octavian Marius
Volovăţ Nicolai
Zlate Ionuţ Leonard

Mulţi dintre cei de mai sus au fost invitaţi să confirme prezenţa lor ca masoni, dar mai toţi au refuzat speriaţi, negând orice activitate cu “şorţuleţ”. Sursele încrucişate au confirmat însă fiecare prezenţă în parte.

Mai există şase loje pe care le voi prezenta cu altă ocazie. Unii masoni locali au apărut deja pe liste naţionale (BUJOR PRELIPCEANU, CATALIN NEAGU – asociatul lui Caluschi, CATALIN TURLIUC, CEZAR CALUSCHI, DAN STUPARU – naşul lui Iulian Dascălu, DANIEL CRISTIAN GHERASIM, – asociatul lui Ghiocel, DANUT PRISECARIU, GHEORGHE NICHITA, TOMA ZAHARIA – fostul tartor de la MI)

Primul efect benefic major al noilor radare

De vreo săptămână se merge mult mai prudent pe DE. Rar mai vezi pe unul care să galopeze cu peste 80 km la oră. E un semn că românii pot să se civilizeze, fie şi cu forţa.

Apropo de civilizare. Am fost ieri într-o plimbare pe la Breazu şi m-am speriat de cum arată acolo drumul. Cratere cam cum erau în Bucium acum o lună. Sincer îi compătimesc pe ieşenii care şi-au luat casă în zonă, în Iaşi se poate ajunge în siguranţă doar cu căruţa, pentur că maşina o rupi sigur într-o săptămână.

Ghiocel turbează împotriva mea şi nu are ce-mi face

Ca să vedeţi cât de tâmpiţi sunt cei de la Zoaia, acum vreun an publicau o poză cu o vilă super spunând că e a mea (nu era a mea, greşiseră poza, dar ei nu ştiau asta). Acum uită ce poză dădeau şi spun că am casa făcută din bucăţi. E ca tâmpenia lui Rareş pe vremea când mulgea Iaşul prin Flacăra. A scris atunci în decurs de doar o săptămână că sunt ba omul lui Solcanu, ba al lui Nichita, ba al lui Fenechiu, ba al lui Cârlan, turna tâmpenie după tâmpenie contrazicându-se singur.

Ei, acum, în Vinerea Mare “pioşii” spălaţi pe creier de la BZI au scornit încă una de te doare mintea: eu aş avea casa făcută din bucăţi, cu un geam de-o culoare, altul de altă culoare, trepte diferite ca dimensiuni şi alte tâmpenii de-astea.

Concluzia vine de la sine: Ghiocel e turbat să mă prindă cu ceva şi n-are cu ce, aşa că scorneşte tot felul de inepţii. Ca să-l oftic şi mai tare precizez că am o casă foarte frumoasă, mare, facută ca la carte, aşa cum şi-ar dori toţi gândacii de la Zoaia. Şi, spre ciuda celor de la Zoaia care s-au murdărit de nu-i mai recunoaşte nici mama lor, e o casă făcută din muncă cinstită, nu cu jecmăneli, aşa cum face Ghiocel. Eu oricând pot justifica fiecare leuţ investit acolo, nu ca Mazilu şi alţi derbedei care n-au altă grijă decât capra vecinului.

Apropo, Mazilule, mie nu mi-a pus nimeni centrala în casă aşa cum a făcut Ghiocel cu tine, mie nu mi-a dat Nichita casă, aşa cum a făcut cu tine şi cu alţi deontologi de presă, mie nu mi-a dat Ghiocel un cazan de Dacie ci mi-am luat singur limuzine. Iar toate astea prin muncă cinstită, nu şantaj.