Kaufland vrea monopol pe Iaşi

Încântaţi de cum merg vânzările în Iaşi, unde au deja 3 magazine, şefii Kaufland au dat OK-ul pentru construirea a încă două hypermaket-uri: unul în Tătăraşi iar altul în Tudor. Bonus, vor mai răsări Kaufland-uri şi la Paşcani şi Târgu Frumos. Cele din Iaşi încep de anul ăsta şantierul, beneficiarul contractului fiind, după cum se aude, DAS-ul cu care s-a îmbogăţit Nichita acu ceva ani.

Cine ia 1000 de euro pe lună de la masonii din Iaşi

Vă povesteam mai de mult despre micul război din lumea masonieriei ieşene. După o victorie temporară a taberei Prelipceanu-Caluschi şi izolarea pe moment a lui Gheorghe Niculescu, moşul fost la OPC a revenit şi e iarăşi pe cai mari. Chiar şi aşa masonii, sub înţeleapta conducere a lui Prelipcean (citeşte Caluschi) au transferat iar templul în curtea lui Pricop – Niciman, un tip cu atâta dragoste pentru masonerie încât cere 1000 de euro pe lună drept chirie (înainte nu se plătea nimic).

Niculescu nu se lasă însă şi încearcă să mobilizeze lumea pentru fugărirea din masonerie a câtorva persoane care şi aşa nu mai dau de mult timp pe la templu (e vorba de afacerişti influenţi şi de agarici politici). Şansele sale sunt mărişoare pentru că peste scurt timp expiră mandatul de tutore pe toată Moldova a lui Prelipcean (deci şi a lui Caluschi) iar moşul ex OPC are rang mare for ever şi trecere la fel de mare la Bucureşti. Un avantaj şi mai mare a lui Niculescu este că cei mai activi membri sunt directori, funcţionari sau medici, persoane ce nu-i prea înghit pe afaceriştii din jurul lui Caluschi.

Cum recunoasteţi noile radare în Iaşi

Noile radare sunt amplasate doar pe Dacia Logan MCV !!! Lista masinilor radar este urmatoarea:

- IS-14-ZCK

- IS-14-ZCA

- IS-14-ZBU

- IS-14-ZBW

- IS-14-ZCI

- IS-14-ZCJ

- IS-14-ZBZ

- IS-14-ZBS

- IS-14-ZCN

- IS-14-ZCH

- IS-14-ZBV

- IS-14-ZCF

Cum să-ţi baţi joc de audienţă

Duminică seară, la oră de maximă audienţă, când bătaia posturilor tv e mai crâncenă, TVR transmitea pe principalul său canal un material bombă: un concurs de CURLING. Vă daţi seama ce bocete erau la PRO TV, Antena 1 ş.a.?